top of page

Château Barayre is een mooie locatie voor zakelijke trainingen, team building of strategie-week(end). Een uitstekende plek om met een team terug te trekken en in alle rust en privacy over een strategische opgave na te denken; om u tussendoor eens goed fysiek uit te sloven; of om u te laten fêteren door de Franse keuken.

Wat bieden we: 

  • Accommodatie: 20 bedden op 10 kamers in unieke sfeer voorzien van alle moderne gemakken. Fantastische royale kamers, herenkamer met grote eettafel en haard, salon, solarium en groot buitenterras.

  • Service: heerlijk Frans ontbijt en de mogelijkheid voor catering van lunches, diners en tussendoortjes. Alles lokaal en bio, waar mogelijk aangevuld vanuit onze eigen boomgaard en biologische moestuin. 

  • Faciliteiten: we beschikken over verschillende ruime en bijzondere werk- en workshop ruimtes, zowel binnen als buiten, met WiFi, scherm en beamer. 

  • Ontspanning: verschillende terrassen, hangmatten en gezellige vergader- en ontspan plekjes in de grote parktuin. Duik in het zwembad, chill out in onze mini-bioscoop, voetjes van de vloer in de grote oude schuur of een wijnproeverij in onze eigen cave.

  • Ontspanning door inspanning: we bieden verschillende workshops op het gebied van duurzaam leven en bouwen; oa. ecologische verf maken, vegan koken, hardloop- of rugbytraining, yoga, en meer (meer info)

  • Omgeving : schitterende bastide dorpen en middeleeuwse kastelen in een groen glooiend landschap bieden een fantastisch decor voor golfen, racefietsen, kanoën, mountainbiken en andere activiteit. Ook de grotten van oa. Lascaux zijn nabij.  

  • Bereikbaarheid: vlieg binnen 1,5 uur vanuit Rotterdam naar Bergerac. Vanuit Bergerac 30 minuten rijden. In minder dan 5 uur van Rotterdam naar Bordeaux met de TGV. In beide gevallen kan de transfer naar Barayre geregeld worden. 

  • Out of the box: slapen tussen het hooi in de schuur? We krijgen de gekste vragen voor trainingen;) Vaak kan het. We denken graag mee, en verder.  

  • Duurzaam: we zijn erg begaan met de toekomst. Het chateau wordt zo ecologisch en duurzaam mogelijk beheerd. We experimenteren en leren veel en delen ervaringen. Zo hopen we te komen tot eenvoudige duurzame routines. We vinden het leuk om te inspireren en leren. Meer over ons.

Heeft u vragen? Neem contact op voor meer informatie en/of een offerte of bel ons: +33 785 24 71 92. 

Bedankt voor je bericht! 

Wij proberen elke vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. We versturen geen reclame en delen je contact nooit met andere partijen. 

bottom of page