top of page
Rachna & Jaap

Hallo! Wij zijn Rachna & Jaap

Wij zijn Rachna en Jaap. We wonen sinds begin 2019 samen met onze kinderen Tijko en Enna  op Chateau Barayre. Van de lente tot de herfst - als het hier zomer is zeg maar - verhuren wij een deel van het kasteel aan gasten. In het voorjaar van 2019 hadden wij de eer om hier de trouwerij van onze broer/zwager en zijn verloofde te organiseren. Het was een fantastisch driedaags feest met ruim honderd gasten. Verspreid over vier dagen medio mei was er royaal tijd voor alle onderdelen van het trouwfeest. Tussen de bedrijven door benutten de gasten de vele hoekjes van de kasteeltuin om lekker te relaxen en waardevolle vriendschappen te smeden, te ontspannen in en om het zwembad en te genieten van de omgeving. Iedereen zat in het ‘nu’ en de ontspanning was overal. 

Ook voor ons was het een fantastische ervaring. Jaap had een driedubbele rol; hij was naast getuige ook ceremoniemeester en terreinbeheerder. Rachna was gastvrouw op de achtergrond die daarnaast heerlijke bruidstaarten heeft gemaakt. Een aantal fantastische lokale ondernemers, band en DJ deden de rest. Niet alleen voor de gasten was het drie dagen feest, ook wij vonden het zelf heel tof om te organiseren. Veel van de gasten vroegen meteen; waarom gaan jullie dit niet meer doen? Dat leek ons eigenlijk wel een goed idee: ‘ja wij willen!’ 

Bovendien, nu we zo veel uitgezocht en meegemaakt hebben weten we waar we moeten zijn en hoe we voor jullie een zo fantastisch en ontspannen mogelijk feest kunnen organiseren. Dit najaar wordt alles in het werk gezet om nog wat puntjes op de I te zetten zodat we jullie in 2020 mogen verwelkomen op Chateau Barayre!  

In ons eigen leven proberen we alles zo duurzaam mogelijk te doen. Wij zien dat als een leuke uitdaging. Dit is veel gezoek en het nodige denkwerk, maar regelmatig goedkoper en in ieder geval altijd avontuur en interessante inzichten. Niet de reguliere oplossing gebruiken betekent in eerste instantie vrijwel altijd de langste weg. En die kan best lang zijn en helaas soms zonder meteen het gewenste resultaat. Maar goed, dan hebben we het toch geprobeerd en weer wat geleerd :) 

Niet iedereen heeft of neemt hier zoveel tijd voor als wij. Al zijn ook wij niet heilig. We vinden het leuk om ervaringen uit te wisselen. Hopelijk komen we zo samen tot gemakkelijk in te passen nieuwe oplossingen en routines. 

Een idee of een vraag? Wees vrij, vertel het ons
Stel een vraag
bottom of page