top of page
Bienvenue
Bienvenue au Chateau

Borrelen in het kleurrijke binnenhof, dinners aan feestelijke versierde tafels in de kasteeltuin. Trouwen in een romantisch kerkje dat direct naast het kasteel ligt of onder de imposante Ceder. Een groot feest met band en DJ in de oude schuur of intiem rond een vuur met akoestische muziek. Fijn met intimi prinsheerlijk overnachten in het kasteel terwijl de andere gasten dichtbij op jullie eigen trouwcamping slapen of in de buurt in een mooie gite. Was dat het? Wel nee! Lekker nog een dag samen nagenieten. In de ochtendzon ontbijten aan lange tafels in de parktuin, s middags een spelletje doen, zwemmen of er even op uit, pizza’s bakken in een eeuwenoude oven. Onder de heldere sterrenhemel mijmeren over deze onvergetelijke drie dagen waarin niet alleen jullie, maar ook jullie vrienden en familie een band hebben gecreëerd die een leven lang mee kan. Klinkt dat aantrekkelijk?

Barayre-Chateau-2019-002.jpg
Waarom trouwen in Frankrijk

De Fransen weten hoe je het leven moet vieren. Ze nemen de tijd voor lekker eten en drinken, een gezellig praatje. Deze relaxte sfeer vind je ook op het kasteel. Het is lekker weer waardoor alles buiten kan. Hoe gaaf is het om met z'n allen de liefde te vieren op jullie eigen kasteel? Drie dagen samen om een natuurlijke, intieme plek geeft jullie de kans om iedereen te spreken op een ontspannen manier. Allemaal mooie ingrediënten om er een onvergetelijk feest van te maken. En mooi meegenomen: de bestemming voor jullie huwelijksreis of vakantie voor de gasten ligt direct buiten onze poort.

De voordelen van trouwen in het buitenland
  • Heerlijk weer. Garanties zijn er nooit, maar de periodes dat wij ceremonies hosten zijn zonnige en droge periodes. Drie dagen feest buiten in de fantastische kasteeltuin. Onvergetelijk.

  • Ontspannen. Een mini-vakantie alleen om jullie liefde te vieren. Door de reis laat iedereen de dagelijkse sores thuis. Iedereen is ontspannen en jullie hebben royaal de tijd voor iedereen. Families en vrienden hebben zo echt de tijd om elkaar te leren kennen.

  • Intiem. Een buitenlandse trouwerij is vaak iets kleiner. Alleen familie en vrienden die jullie er écht graag bij willen hebben. Dit geeft een heel intieme vertrouwde sfeer; geen verplichte handjes geven aan de vriendin van de collega van je vrouw (ja, nu echt!). 

  • Budget. Omdat prijzen in Frankrijk voordeliger zijn, zijn de kosten voor een huwelijk vaak lager dan in eigen land. Reiskosten worden daarnaast vaak door de genodigden zelf betaald.

Duurzaam trouwen

Naast duurzame relaties ook een duurzame wereld graag! Daarom doen wij het net even anders. Op Barayre willen we alles zo duurzaam mogelijk organiseren. Nét even anders, vaak zelfs goedkoper, altijd verrassend. Zo gaaf en comfortabel mogelijk om de twijfelaars een handje te helpen. We leren en experimenteren met creatieve ideeën die onze locatie en jullie feest duurzamer maken. Onze ervaringen delen we. Wat doen we?

  • We bouwen duurzaam. We gebruiken oa. natuurlijke verf en eco-toiletten. 

  • We feesten duurzaam en mikken op zero-waste. Ons afval kan op de composthoop of is recyclable. Een voorbeeld; geen confetti maar rozenblaadjes uit de tuin.

  • We eten duurzaam. Van klassiek diner met lokale (bio) producten tot een vega trouwfeest. 

  • We bieden duurzame reisopties. Wat dacht je van je eigen trouwcoupé in de TGV als alternatief voor het vliegtuig?

Ontspannen gasten en een relaxt feest zijn het belangrijkste, dus niets moet. We proberen te inspireren en goede opties te bieden. Jullie kiezen. Eigen ideeën? Leuk!

Waarom Frankrijk
Duurzaam trouwen
bottom of page